Характеристика |
Бельгійський солод Melanoidin (Melano). Особлива технологія пророщування. Особливий метод обсушки при температурі 130°C, в процесі якого температура повільно підвищується, що призводить до утворення меланоидов. |
Властивості |
Дуже ароматний солод з сильним характерним смаком. Надає пиву насичений, повний колір, стійкий аромат, «збагачує» кольоровість червоних сортів пива. Підвищує міцність пива. Цей солод також називають «Turbo Munich». |
Застосування |
Бурштинове і темне пиво, шотландські сорту, червоні шотландські елі, ірландське пиво. До 20% суміші |
Строки та умови зберігання: |
Солод повинен зберігатися у чистому, прохолодному ( < 22 °C) і сухому ( < 35% вологості) приміщенні. При даних умовах рекомендується використовувати мелений солод протягом 3 місяців, цільнозерновий – протягом 18-24 місяців після дати його виготовлення. |
Упаковка |
Навалом; навалом у контейнері; в мішках по 25 і 50 кг; у великих мішках по (400 – 1250 кг); солод у будь-якій упаковці експортується в 20 або 40-ка футових контейнерах. |
ПРИМІТКИ |
Компанія Castle Malting гарантує стовідсоткову простежуваність свого солоду – від ячмінного поля до доставки в пункт призначення - згідно базового Регламенту (ЄС) № 178/2002 Європейського Парламенту і Ради.
Наш солод здійснюється традиційним методом солодження, який триває від 9 днів. Це забезпечує рівномірне проростання всіх зерен і преміальну якість продукції.
Компанія Castle Malting гарантує повну відсутність генетично модифікованої сировини у виробництві відповідно до European Directive 2001/18/EC – таким чином, жоден з сортів нашого солоду не містить ГМО.
Наш солод проводиться у суворій відповідності з діючими нормами HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points) і системою менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000.
Залишковий вміст пестицидів, гербіцидів, мікотоксинів і нітрозамінів у нашому солоді не перевищує допустимі європейським та світовим законодавством норми.
Доставка нашого солоду здійснюється тільки GMP-сертифікованими перевізниками.
|
|