Солод ячмінний Distilling для віскі і дистилятів
влевовправо
Солод пивоварний ячмінний Distilling призначений для виробництва віскі та інших міцних спиртних напоїв преміальної якості. Дає високу бродильну активність, відповідну ферментативность і рівень розчинного азоту.
Застосування: усі сорти віскі
Характеристика: У процесі виробництва солоду ячмінь замочують до досягнення більш високої, ніж зазвичай, вологості зерна - до 44 - 46%. Температура пророщування варіює в межах 12°C 16°C протягом п'яти днів. Обсушка солоду починається при 50° - 60°C, потім температура підвищується до 70° - 75°C.
Специфікація:
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Malte |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 53 ₴/кг